«Радію, що пишу, творю» (гумористу Б. Уроді – 80 років від дня народження)

В цьому році відомому на Кам’янеччині письменнику-гумористу, лауреату літературної премії імені М. Годованця Борису Івановичу Уроді виповнюється 80 років від дня народження. Вже змолоду він проявив себе людиною непересічною і різнобічно обдарованою. Але найяскравіше засяяв саме літературний його талант.
Саме з цієї нагоди, 12 червня в відділі краєзнавства центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи, було організовано книжкову виставку «Радію, що пишу, творю».
Книжкова виставка об’єднала в собі декілька тематичних розділів, а саме:

– «З висоти прожитих років», з якої відвідувачі дізналися про цікаві факти з життя відомого гумориста;
– «Журналіст, письменник, гуморист», література цього розділу містить інформацію про його нелегкий півстолітній шлях у журналістиці і літературі;
– «Гумор і сатира – мій улюблений жанр», цей розділ розповів про жанрову особливість творчої діяльності письменника, його творчий доробок.

Гуморески Б. Уроди заважають нам бути колишніми, руйнують фальш і псевдо серйозність. Вони розважливі, незлостиві, як напоумлення доброї, не амбітної людини. Почерк письменника одразу можливо розпізнати за ледь іронічною манерою оповіді, легким гумором, пильною увагою до деталі, а комізм ситуацій, у які потрапляють його герої, лише підсилюють сатиричну усмішку.
Саме тому ця виставка є гарним подарунком всім шанувальникам українського гумору.
Самому ювіляру ми бажаємо міцного здоров’я, щастя, злагоди, нових творів та багато вдячних читачів!
Усміхаємось разом із Борисом Уродою!

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *