Війна. Окупація. Визволення

28 жовтня відзначається День вигнання нацистських окупантів із України. З цієї нагоди в коледжі культури і мистецтв проведено інформаційну годину «Війна. Окупація. Визволення». В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав мир та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.
Метою заходу було вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні, популяризація літератури воєнної тематики , плекання поваги та дбайливого ставлення до ветеранів війни, виховання патріотизму та любові до своєї Батьківщини.
Учасники заходу здійснили короткий екскурс у минуле, прослухали вірші та пісні про війну, переглянули відеоуривки документальних фільмів, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за визволення України. Доповненням заходу став огляд книжкової виставки «У війні палала Україна».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *