«Вода – дорогоцінний дар природи»

Дністер – це поетична та могутня ріка, день якої з 2010 року Україна відзначає спільно із Молдовою у останню неділю травня.
День Дністра – це не просто свято. За ним стоїть велична мета – показати суспільству важливість водних ресурсів, нагадати всім мешканцям басейну про культурну та природну цінність цієї унікальної річки, заохотити людей виявляти турботу та бути відповідальним за природне багатство Дністра.
З нагоди Дня Дністра відділ краєзнавства міської центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи спільно з фахівцями НПП «Подільські Товтри» – Оленою Дем’яновою та Інною Одукалець провели для студентів Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу інформаційну годину «Вода – дорогоцінний дар природи» . Де розповіли для чого потрібна вода в природі?
Вода – важливий елемент життя. Без неї не було б людей, тварин, рослин. Навіть мікроскопічні бактерії просто не вижили б без цієї дивовижної рідини. Доповненням до розповіді слугували онлайн-презентації : «Дністер – найвеличніша річка Подільського краю» та «Флора Дністровського каньйону». На звершення заходу було проведено екологічну вікторину, де за кожну правильну відповідь студенти отримали листівки з мальовничими краєвидами Дністра.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *