БРАТИ КАПРАНОВИ: МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ – БІБЛІОТЕКА

14 грудня до Кам’янця-Подільського завітали відомі українські письменники, видавці, публіцисти – брати Капранови, які презентували в центральній бібліотеці ім. Костя Солухи свій новий історичний роман «Паперові солдати».

Як наголосив Дмитро Капранов: «Ми з Тернополя, їдучи на Київ, традиційно не могли оминути Кам’янець-Подільський, щоб не завітати до наших давніх друзів. Тому зробили значне транспортне відхилення і вкотре в стінах вашої бібліотеки відчуваємо таку надзвичайно приязну атмосферу спілкування».

Під час зустрічі користувачі бібліотеки, добрі друзі та шанувальники творчості відомих київських письменників дізналися, про що новий роман авторів, в якому переплелися УПА і Голлівуд, Волинь і Каліфорнія, Сталін і Дісней, і що може поєднувати такі різні реальності.

Спілкуючись із присутніми, письменники зробили огляд своїх видань, які можна було придбати тут же в бібліотеці. «Паперові солдати», «Справа Сивого», «Майдан», «Таємні файли», «Мальована історія України», «Веселих свят», «Кобзар 2000», «Щоденник моєї секретарки», «Історія нашої Церкви» – ось далеко не повний перелік творчих напрацювань невтомних і енергійних Братів.

До організації зустрічі долучилися ГО «Кам’янець-Подільське об’єднання Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка» та Всеукраїнська Ініціатива «Активна Громада» Кам’янця-Подільського від Інституту «Республіка».

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *