«Фантазії новорічних свят»

Напередодні новорічних-різдвяних свят в рамках циклу «Від Миколая до Йордана» міська центральна бібліотека імені Костя Солухи спільно з територіальним центром соціального обслуговування ТЦСО «Турбота» провела для клієнтів народознавче свято «Фантазії новорічних свят».
Метою заходу було розширення уявлень про українські народні традиції, обряди, спосіб життя, духовне багатство українського народу, його культуру, працю, звичаї, виховання інтересу до української народної спадщини.
В ході заходу присутні ознайомились із історією святкування народних свят, натхненно та з великим азартом слухали Валентину Рябчук про історію створення «Щедрика». На свято завітали вихованці міської дитячої школи мистецтв з веселими колядками та щедрівками. Вікторія Михайлик, яка спільно із викладачем Ольгою Рудою виконали у супроводі бандури «Щедрик», а Анна Павлюк виконала пісню «Новорічні зорі». Присутні на коротку мить поринули в чарівний світ різдвяних мелодій, відчули всю урочистість та величність цих свят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *