«Мелодія палітри»

22 грудня у відділі краєзнавства Кам`янець-Подільської центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи відкрилася виставка живописних робіт фотохудожника Петра Ігратьєва. Цього разу Петро Дмитрович порадував нас виставкою «Мрії збуваються».
У його фотооб’єктив потрапляють чи не всі важливі події міста, а тепер він демонструє і талант до пензлика. Це уже третя, не менш прекрасна, персональна виставка, місцевого художника, яка розмістилась у відділі краєзнавства. На виставці представлено 15 картин, які захоплююсь з першого погляду. Тут і мальовничі краєвиди, і неперевершені пейзажі нашого рідного міста, і промені сонця, які так і лоскочуть нас своїм світлом і теплом. Митець вже не одною виставкою доводить, що краса у всьому навколо нас, зовсім поруч просто потрібно її помічати.
В теплій, дружній атмосфері художника привітали поціновувачі його таланту : друзі, рідні та колеги. Любов до мистецтва, велика працездатність дали свої результати. Петро Дмитрович є неодноразовим лауреатом виставок, має численні дипломи, грамоти та подяки.
Запрошуємо усіх охочих відвідати виставку Петра Ігнатьєва, яка триватиме до 22 лютого. Не пропустіть можливості доторкнутись до прекрасного.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *