Поділля OPEN. Літературна зустріч з Ольгою Саліпою.

17 березня, в рамках чергового регіонального поетичного фестивалю «Поділля OPEN», ініціатором якого є Кам’янець-Подільська міська централізована бібліотечна система, відбулась літературна зустріч з Ольгою Саліпою — майстерним прозаїком, талановитою поетесою, добре знаною на своїй справі журналісткою та просто приємною у спілкуванні людиною. Вона є автором 11 книг. Пані Ольга має багато літературних відзнак. Найвагоміші з них:

· І премія у номінації «Романи» конкурсу «Коронація слова» за твір «Оля» (2020)

· 3 премія конкурсу «Гранд Коронація слова — 2021» (роман «Шанці»)

· Відзнака за найкращий твір на воєнну тематику «За висвітлення жахів війни на прикладі родини, котра жила на Збручі — і опинилася на розломі країн і культур» — роман «Шанці».

Студенти коледжу культури та мистецтв, які були присутні на заході, неабияк зацікавились творчістю письменниці. Година в компанії Ольги Саліпи пролетіла непомітно. Її відверті розповіді, пов’язані з професійною діяльністю, та життєвими ситуаціями, створили атмосферу спорідненості й затишку. Присутні студенти отримали гарні поради як розвивати й шукати себе на життєвих теренах. Наостанок пані Ольга відповіла на запитання, які підготувала аудиторія.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *