«Мова – живе коріння роду і народу»

Кожна людина має завжди пам’ятати хто вона, звідки родом, де її коріння, повинна знати свою мову, любити її, цінувати, збагачувати, берегти, бо рідна мова – це мова, нашої Батьківщини, що першою засвоюється і залишається зрозумілою на все життя.
З нагоди Міжнародного Дня рідної мови для користувачів ТЦСО (НСП) «Турбота» бібліотекарі читальної зали Кам’янець-Подільської центральної бібліотеки імені Костя Солухи в територіальному центрі соціального обслуговування «Турбота» організовано літературно-мистецьку композицію «Мова – живе коріння роду і народу».
Метою заходу є розширення знань про красу і багатство української мови, ознайомлення присутніх із українськими звичаями і традиціями, пробудження почуття національної гідності, а також виховання любові до рідної мови, бажання розмовляти рідною українською мовою.
На заході мешканцям та клієнтам Центру виконувались цікаві інсценівки та гуморески, декламувались поезії про мову студентами Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчових технологій, а також звучали пісні у виконанні аспірантки КПНУ імені Івана Огієнка Мельник Христини.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *